24 Mayıs 2011 Salı

Sperm hapi



Kısırlığa doğal çözüm arayan erkeklere MÜJDE !

Nasıl Anne olabilirim ? Nasıl Baba olabilirim ? diyerek Anne/Baba olmak isteyenlere
Hollanda'dan ithal kısırlığa bitkisel çözüm olan , sperm sayısını artırıcı Cymplus artık Türkiye'de

CymPlus

%100 doğal bitkilerden oluşan Cymplus ;

Kısırlığı Tedavi Etmeye ,
Sperm Sayısını Artırmaya,
Sperm Kalitesini Artırmaya ,
Daha Güçlü Ereksiyon ve Sertleşme
İktidarsızlık Sorununa Bitkisel Çözüm
Döllenmeyi Artırmaya


Kısacası
Cymplus ;

Çocuk sahibi olmanıza ve zevkli bir cinsel yaşam sürmenize yardımcı Olur ,





Hollanda'dan ithal , tamamen bitkisel ilaç olan CYM PLUS uzun araştırmalar ve kliniksel deneyler sonucu erkekteki sperm sayısını ve sperm kalitesini arttırarak kısırlığa çözüm olduğu kanıtlanmıştır.

CymplusCymplus nasıl çocuk sahibi olabilirim, nasıl bebek sahibi olabilirim düşüncesiyle çocuk sahibi olmak isteyip kısırlık sorunu olan erkekler için üretilmiş ve kısırlık tedavisinde ciddi yer edinmiş bir sperm arttırıcı ilaçtır.

Spermiogram ( meni testi, semen analizi, sperm testi ) sonucu sperm sayısı az ve düşük sperm kalitesi olan erkekler dünyanın heryerinde olduğu gibi ülkemizdede çocuk sahibi olmak ve kısırlık tedavisi için yüksek meblağlar ödedikleri halde bir çoğu çözüme ulaşamıyor. Bir çok erkek ise bu sorunu hiç gündeme getirmediği gibi bu kısırlık sorununu ya karşısındakine yüklüyor yada kısırlık tedavisi yüksek rakkamlarda olduğu için ve kısırlığa doğal çözüm bulamadıklarından babalık duygularından doğan "baba olmak istiyorum" düşüncelerini içlerine atıp çaresiz kalıyorlar.
Cym Plus Kullanımı Nasıl Çalışır.

Sperm üretimi ve canlılığını artırır
Kullanım - dozaj
Günde 3 kapsül, tercihen yemekten sonra ve meyve suyu ile beraber alınız
Cym Plus, sperm kalitesi, hareketliliği ve miktarını artırır.  Cym plus'ı kullanarak öz güveninizi artırırsınız.  Daha uzun süreli ve daha yoğun orgazm ve boşalmaları yaşar ve daha çok cinsel istek duyarsınız.
İçerik: Yulaf (Avena sativa), Epimediyum, C vitamini (askorbin asit olarak), Magnezyum,  Yeşil Çay özü, Dong Quai, E vitamini , L-Karnitin tartarat, Çinko (Çinko askorbat), B6 vitamini (Piridoksin HCI olarak), B12 vitamini (Siyanokobalamin),
Folik asit, Selenyum, Magnezyum stearat, silika, Jelatin kapsülü. Sperm oluşturan en önemli maddeler şunlardır:  Magnezyum, Fosfor, B12 + C Vitaminleri, Çinko.   Bu önemli maddelerin bazılarından başka, Cym Plus formülü bitkisel içerikleri ve ekstra folik asit ile zenginleştirilmiştir.   
Folik asit
Nijmegen'den bir araştırmacı, örneğin besinlerimizde çoğu zaman yetersiz olan folik asit ve çinko maddelerinin erkek spermin kalitesi üzerindeki etkisini araştırmıştır. Her iki maddenin etkisi kesin olarak belirlenmiştir.  Gıda takviyesi alan erkeklerin menisi içindeki sperm hücre sayısı % 74 oranında artar.
Bitkisel içerikleri
Ginseng gibi Dong Quai da, yaşam enerjisini düzenleyen genel bir tonik olarak kabul edilmektedir. Dong Quai'da bulunan
bir antioksidan olan Ferulik asit de sperm hücrelerinin hareketliliğini artırır.
Avena Sativa, veya yulafta çok protein bulunur ve dayanıklılığı artırır.  Avena Sativa zengin bir demir, mangan ve çinko kaynağı olup, Cym Plus ve onu kullanan erkeğe ihtiyacı olan canlılığı verir. CymPlus bu bağlamda en komple formüldür!


Hiç yorum yok: